Despre noi: Ne recomandă
Acum ești aici: Home \ Despre noi
CINE SUNTEM?
Digital Brain este o agenție de publicitate full-service, înființată în anul 2005, ce oferă servicii complete de producție publicitară, pornind de la dezvoltare web și publicitate on-line, servicii de grafică și design, până la producție media indoor și outdoor.
  • Redefinim Conceptul de advertising
Cu multă experiență și dăruire pentru a putea duce la bun sfârșit chiar și cele mai provocatoare proiecte, echipa Digital Brain a evoluat continuu pe parcursul existenței sale, astfel că azi putem oferi pachete de servicii complete și complexe de producție publicitară. Firma a evoluat constant de la înființarea sa, bazându-se efectiv pe calitatea serviciilor și produselor, lărgindu-și constant portofoliul de clienți, criteriu ce a stat la baza dezvoltării noastre fiind oferirea unor standarde ridicate de calitate și a unor produse ecologice. Fideli acestor deziderate, în anul 2013 firma a implementat 2 standarde ISO: 9001 Managementul Calității și 14001 Sistem de management de mediu, iar pentru păstrarea calității la standarde ridicate, în anul 2017 și 2018 s-au achiziționat echipamente de ultimă generație pentru tot procesul de producție și finisare, precum și softuri performante de grafică și design. Livrăm cu eficiență, rapiditate și creativitate, produse finale de calitate superioară care respectă nevoile clienților. Scopul nostru principal este să adăugăm valoare brandurilor clienților noștri și să creăm legături puternice între acestea și consumatori.

EXPERIENȚĂ
În 2005, Digital Brain a intrat pe piață cu servicii de grafică/design, DTP și servicii fotografice, iar un an mai târziu am făcut pasul către producție, inițial, cu printuri indoor și servicii de imprimare textile prin sublimare (pionierat în acest domeniu), extinzându-ne apoi cu producția de printuri outdoor, completată de inscripționările pe orice suport și servicii de montaj/colantare. Astăzi, gama serviciilor oferite către clienți este mult diversificată, în afară de printurile de mari dimensiuni pe orice suport putând oferi servicii de imprimare 3D, imprimări textile variate, mașinării diverse pe CNC, decupări și gravuri laser, servicii de proiectare și realizarea de automatizări industriale.
Despre Noi Experienta Digital Brain

CERTIFICĂRI
Singurul criteriu ce a stat la baza dezvoltării noastre a fost oferirea unor standarde ridicate de calitate și a unor produse cât mai ecologice. Fideli acestor deziderate, în anul 2013, firma a implementat 2 standarde ISO: 9001 Managementul Calității și 14001 Sistem de management de mediu.

Diplome obținute de Digital Brain

Digital Brain Certificari Locul 1 Afaceri 2016

Diplomă
Locul 1 în Top Afaceri România 2016

Digital Brain Certificari Locul 1 Profit 2016

Diplomă
Locul 1 în Top Profit România 2016

Digital Brain Certificari Locul 2 Afaceri 2016

Diplomă
Locul 2 în Top Afaceri România 2016

Digital Brain Certificari Locul 2 Profit 2016

Diplomă
Locul 2 în Top Profit România 2016


Certificări obținute de Digital Brain

Digital Brain Certificari ISO 14001 2004

Certificat
ISO 14001:2004
Sistem de management de mediu

Digital Brain Certificari ISO 9001 2008

Certificat
ISO 9001:2008
Managementul Calității


ECHIPAMENTE
Pentru a asigura un înalt nivel calitativ al lucrărilor, folosim echipamente performante.

Roland VersaUV LEJ-640S

Roland VersaUV LEJ-640S

Imprimantele flatbed VersaUV din seria S oferă versatilitate maximă în imprimarea UV pentru a depăși standardele de imprimare color și substraturile convenționale.
Seria S imprimă direct CMYK plus alb și lucios pe aproape orice substrat flexibil sau rigid sau pe obiecte cu o înălțime de până la 200 mm și o greutate de 100 kg / mp – deci este posibilă imprimarea directă de înaltă calitate pe articole considerate anterior prea grele sau prea groase și cu o dimensiune maximă de print de 320x160cm. Cu seria S de la Roland, singura limită este imaginația dumneavoastră.
Modelele din seria S sunt ideale pentru producția de volum a produselor personalizate și articolelor de branduri corporatiste care au putut fi imprimate anterior pe materiale in rolă. Depășiți culoarea simplă pentru a furniza imagini color de înaltă calitate, logo-uri și multe altele. În plus, imprimați pe obiecte neobișnuite, cum ar fi piele, sticlă, plexiglass, lemn, parchet, lambriu, gresie, marmură, metal, piese de mobilier, instrumente muzicale, obiectele electrice, gadgeturi și multe altele.

Roland Versa XR-640

Roland Versa XR-640

Cu două capete de imprimare inline, în oglindă, o tehnologie de tăiere pe contur și cerneluri GREENGUARD Gold Certified ECO-SOL MAX în configurații de 7 sau 8 culori, XR-640 oferă versatilitate și productivitate maximă, și o calitate de neegalat a imaginii. Mii de furnizori de servicii de imprimare din întreaga lume și-au construit afacerea cu modelul XR-640, valorificând capacitatea de a produce orice, de la bannere, colantări de autovehicule și obiecte de artă, până la imprimarea / tăierea de etichete, sisteme de afișaj și multe altele.

Roland Versa XF-640

Versa XF-640

Designed for both indoor and outdoor applications, the XF-640 is the ideal production tool for signs, banners, vehicle wraps, window graphics, POP displays, trade show graphics, posters and more. With the XF-640, new advanced print control technology incorporates the industry's most advanced print head in a staggered design for maximum productivity. The dual mirrored CMYK ink configuration virtually eliminates banding for consistent color imaging when handling large graphic files.

HP Latex 375

HP Latex 375

Obțineți margini mai mici de imprimare pentru substraturile semnelor tradiționale și chiar mai mult – chiar și în cazul materialelor textile – de până la 1,63 m (64 in).
Extindeți-vă spre noi spații interioare în care nu se poate lucra cu solvenți, precum sistemul medical. Printurile cu cerneală HP Latex pe bază de apă sunt inodore.
Bucurați-vă de posibilitatea de a imprima bannere față-verso într-un mod eficient și automat.
Produceți imagini clare, impecabile, de calitate superioară, cu uscare rapidă, 6 culori și 1200 dpi.

Konica Minolta 1060 L

Konica Minolta 1060

Bizhub PRO 1060 L Konica Minolta prezintă un sistem digital color inovativ, de mare viteză, care duce calitatea și consistența imaginii la alt nivel. Capabilitățile uimitoare, în combinație cu o structură solidă, setul profesional de facilități și disponibilitatea fac din acest echipament soluția entry-level ideala pentru mediul de productie CRD, furnizorii de printuri, birourile cu volume mari de printare și profesioniștii din agențiile din domeniul publicității.

Router CNC

Router CNC

Mașinile de tăiat, găurit și modelat prin frezare, comandate numeric (router CNC) pot executa lucrări complexe, reproducând modele realizate cu ajutorul programelor de desenare, acestea fiind echipamente esențiale ale industriei de semnalistică. Aplicațiile în care pot fi folosite routerele CNC sunt infinite, fie că vrem să realizăm casete luminoase, litere volumetrice, gravări, etichete sau ștanțe, ștampile sau timbru sec. Echipamentul de față este un router CNC fabricat în special pentru prelucrarea lemnului, echipat cu masă de lucru vacuumatică și opțional cu sistem de aspirare și colectare a rumegușului și unitate rotativă.
Materialele care pot fi prelucrate sunt:
lemn, placaj, MDF, PVC, etc.

Echipament Laser

Echipament Laser

Echipamentul laser pentru tăiere și gravare pe format mare, cu laser CO2 se folosește la prelucrarea materialelor nemetalice cum ar fi lemn, hârtie, carton, materiale plastice, rășini, polimeri, piele, cauciuc etc., atât pentru gravarea cât și pentru tăierea lor. Este echipat cu tub laser cu o putere de 100 W răcit cu apă, oglinzi și lentilă de calitate superioară pentru pierderi minime ale puterii fascicolului laser. Cu un design proiectat în Elveția, echipamentul are o carcasă optimizată pentru evacuarea rapidă a fumului degajat în timpul prelucrării. Este dotat cu sistem de poziționare cu fascicul roșu, are soft inclus RD Laserwork.

Laminator Neolam 1650H

Laminator Neolam 1650H

Laminator profesional pentru aplicarea foliei de protecție (laminare) și montarea printurilor digitale, a materialelor grafice de format mare (postere, bannere, fotografii, hărți) pe plăci de tip foam, plexiglas.
Ajustarea temperaturii, vitezei, grosimii și presiunii rolelor de laminare se face din panoul de comandă. Toate cele 4 role se pot încălzi în gama 35 - 120°C.

Trimer Flexa Extrim 160

Trimer Flexa Extrim 160

Trimmer electric precis și rapid cu lamă circulară, rotativă, cu auto-ascuțire pentru materiale flexibile. A fost creat pentru a crește productivitatea de zi cu zi, prin precizie și viteză. Acest trimmer taie materiale de până la 1,8 mm (0,07 in.) grosime și are o viteză de tăiere reglabilă, de până la 100 m/min. (328 ft/min.)

Mașină de capsat automată Ghost EVO (capse din plastic)

Masina de capsat automata Ghost EVO

Mașina pneumatică pentru aplicarea automată a capselor din plastic de 12mm pe o gamă largă de materiale: bannere, materiale textile, spumă PVC, carton, panouri ușoare din spumă (3-5 mm) și prelată pentru camioane.

Leister–Uniplan E - aparat de lipit poliplan

Aparat de lipit poliplan Leister - Uniplan E

Uniplan E este robotul ideal pentru sudarea foliilor. Datorită rolei de ghidare se menţine cu precizie pe traseu. Afișajul digital arată valorile temperaturii setate şi reale precum şi viteza de sudare.