Servicii: Ce știm să facem?!
Acum ești aici: Home \ Servicii
DE CE SĂ ALEGI SERVICIILE NOASTRE?
Agenția noastră oferă servicii complete de producție publicitară, pornind de la dezvoltare web și publicitate on-line, servicii de grafică și design, până la producție media indoor și outdoor.

Producție publicitară
Printuri digitale
Efectuăm lucrări unicat pe hârtie sau folii speciale și lucrări în tiraj mic cu dimensiuni de până la A3++ și grosimi de până la 300gr/mp executate pe echipamente laser de la Konica Minolta. Oferim servicii de finisare precum laminare, plastifiere, biguire, perforare, capsare.
Printuri Digitale
Tipar offset
Tipărire standard CMYK sau cu treceri suplimentare pentru lacuri selective sau culori speciale în dimensiuni de 50x70 sau 70x100 cu servicii complete de finisare.
Tipar Offset
Print indoor
(Imprimări pentru interior)
Realizăm printuri indoor de calitate înaltă pe hârtie foto și specială, backlit film, autocolant, windowgraphics, canvas și tapet. Configurații de 6 (CMYKLmLc) culori latex, 7 (CMYKLmLcLBk) culori ECO Sol, 8 (CMYKLmLcLBk + Metallic) culori ECO Sol sau 11 culori Ultra Chrome pentru o paletă de culoare de excepție precum și printuri UV de excepție pe orice suport cu baza de alb sau finisare cu gloss.
Print Indoor
Print outdoor
(Imprimări pentru exterior)
Printuri oudoor pe toate tipurile de autocolant, laminate sau nu, bannere, mesh și hârtie, cu servicii de lipire, tivuire, capsare.
Print Outdoor
Imprimare UV
Putem face imprimare UV pe materiale rigide de dimensiuni mari (320x160cm), de înălțimi mari (20cm) și de greutăți ridicate (max 100kg/mp). Realizăm imprimări CMYK cu bază de alb și finisări cu lac lucios pe o varietate nemaivazută de materiale: spume PVC, tablă, bond, sticlă, lemn, OSB, furniruri, cartoane, piatră decorativă, gresie, materiale plastice, piele naturală și sintetică, etc.
Imprimare UV
Imprimare pe textile
Putem realiza o varietate de imprimări pe textile, de la printuri DTG (print direct pe textil) pe articole de îmbrăcăminte (tricouri, șepci, sacoșe, hanorace), printuri latex pe textile ușoare și printuri de mari dimensiuni prin sublimare pentru steaguri, bannere textile și alte articole de decorațiuni precum și pentru echipament sportiv.
Imprimare Textile
Casete luminoase și sisteme de afișaj
Casete luminoase, litere luminoase, console luminoase, totemuri și alte sisteme de afișaj cu iluminare inteligentă pe bază de led, precum și sisteme de expunere: roll up, pop up, pop up spider clasice sau textile.
Casete Luminoase și Sisteme Afișaj
Volumetrie simplă
Volumetrie simplă din plăci de PVC, lemn, OSB, spumă extrudată cu placări de diferite materiale.
Volumetrie Simplă
Panouri
Panouri metalice de diferite dimensiuni pentru publicitate stradală. Structuri de rezistență pentru firme de mari dimensiuni, copertine metalice.
Panouri
Inscripționări
Inscripționări de calitate cu folii speciale printate și/sau cutterate. De la biciclete și motociclete, mașini mici, autobuze, autocare, bărci, avioane și elicoptere.
Inscripționări
Gravură și decupare
Gravură și decupare laser/mecanică.
Gravură și Decupare
Materiale promoționale personalizate
Putem produce și personaliza o gamă incredibil de variată de materiale promoționale pentru absolut orice tip de eveniment sau pentru promovarea afacerii și brandului dumneavoastră. Vă putem ajuta în construirea și îmbunătățirea imaginii companiei pe care o reprezentați și implicit în strategia de promovare.
Promoționale personalizate

Print 3D
Echipa noastră vă poate ajuta să realizați conform schițelor un prototip exact, de la proiectarea 3D, la modelul fizic propriu-zis.
Print 3D
Instalații și automatizări
Executăm o gamă diversificată de lucrări specifice domeniului instalațiilor electrice și automatizărilor din industrie.
Instalatii Automatizari

Design
Logo design
De la analiza brandului și identificarea nevoilor, la concept și design final îți oferim logoul de care ai nevoie.
Logo Design
Identitate vizuală
Creăm pachete de identitate vizuală, acel ansamblu de elemente grafice și reguli care iți definesc compania și ajută la o ușoară identificare a ei de către clienți.
Identitate Vizuală
Graphic design & DTP
Graphic design - proces creativ prin care realizăm concepte grafice pentru a comunica vizual mesaje specifice. Desktop Publishing - procesul prin care aplicăm conceptul de graphic design realizat pentru cărți de vizită, flyere, broșuri, postere, ads sau orice print comercial.
Graphic Design & DTP
Servicii fotografice
Fotografie
Putem realiza la standarde înalte fotografie de produs, de studio, outdoor și de eveniment. Oferim servicii fotografice la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.
Servicii Fotografice Fotografie
Deținem echipament fotografic de ultimă generație, cu o gamă completă de obiective profesionale cu f2 și f2,8, acoperind de la fotografia macro de studio, la fotografia wide de peisaj sau interior până la fotografia de eveniment sportiv cu obiective rapide de 400mm.
Servicii Fotografice Fotografie
Prelucrarea fotografiilor se realizează pe stații grafice cu monitoare profesionale dedicate, calibrate cu spectrofotometre Gretag-Macbeth xRite cu softuri profesionale de editare licențiate.
Servicii Fotografice Editare
Decorațiuni interioare
  • Tablouri
  • Tapet personalizat
  • Textile imprimate
  • Wallart
  • Mochetă personalizată
  • Mobilier personalizat
  • Lambriuri personaliate
  • Parchet personalizat
  • Gresie/faianță personalizată
  • Podele personalizate
Decorațiuni Interioare
Soluții Web
Web design
Oferim servicii de web design și promovare online, site-uri de prezentare, magazine online, optimizare SEO, consultanță web.
Web Design
Promovare online / social media
Creșterea vizibilității și a traficului, țintirea precisă a unor potențiali clienți care caută online ceea ce tu oferi, identificarea mesajului potrivit pentru publicul tău țintă: te vei adresa în limbajul și pe înțelesul lui, îi vei identifica nevoile, preferințele și exigențele.
Promovare Online / Social Media
Cross channel advertising
Promovarea pe mai multe canale se referă la procesul de diseminare a mesajelor plătite către potențiali clienți, prin diverse dispozitive și pe multiple canale digitale de marketing. Scopul final este de a atrage clienții să achiziționeze un anumit produs sau serviciu.
Cross Channel Advertising